اسامی و وصیت نامه شهدای شهر خنجین

اسامی و وصیت نامه شهدای شهر خنجین

اسامی و وصیت نامه شهدای شهر خنجین

بزرگ مرد تاريخ

 
 
لوگوي دوستان
گنجينه احاديث

جستجو گر گوگل



گر باکس محاوره‌ای کنترل حساب کاربری نمایش داده شد روی Yes کلیک کنید. (توجه: بسته به تنظیمات حساب کاربری شما ممکن است این پیغام ظاهر نشود).

در خط فرمان دستور زیر را وارد کرده و اینتر بزنید.

netstat -abf 5 > activity.txt

a: همه ی پورت کانکشن ها را نشان می دهد.

b: نشان می دهد چه برنامه ای به اینترنت متصل است.

f: نام کامل DNS برای هر گزینه اتصال را نشان می دهد و اینکه اتصال کجا ساخته شده است.

می توانید از ۵ برای نمایش آدرس آی پی استفاده کنید. گزینه ۵ هر پنج ثانیه برای ردیابی آسان تر، از تمام اتصالات نمونه برداری می کند و نتایج در یک فایل متنی ثبت می شوند.

 حدود دو دقیقه صبر کنید سپس برای توقف ثبت دیتا دکمه‌های Ctrl + C را فشار دهید.

هنگامی که ثبت دیتا را به پایان رساندید می‌توانید به راحتی فایل متنی را در ویرایشگر دلخواه خود باز کرده و نتایج را ببینید یا اینکه دستور activity.txt  را در خط فرمان تایپ کرده تا نتایج در Notepad باز و نمایش داده شود.

نتایجی که خواهید دید لیستی از تمام پروسه‌های انجام شده در کامپیوتر شماست (مرورگرها، IM، برنامه های ایمیل و …) که در دو دقیقه آخر (تا وقتی که Ctrl + C را نزده اید) متصل بوده‌اند.

در این لیست همچنین می‌توانید پروسه‌های هر وب‌سایت را ببینید. اگر نام پروسه یا آدرس وب سایتی را دیدید و برایتان نا آشنا بود می‌توانید با تایپ ” (نام پروسه مشکوک) چیست” در گوگل در مورد آن اطلاعاتی کسب کنید. شاید آن یک تابع سیستمی باشد که نمی‌شناسید یا تابعی از برنامه‌های در حال اجرای خودتان باشد. به هر حال اگر شبیه به یک سایت بد و مشکوک بود می‌توانید برای خلاص شدن از آن دوباره از گوگل کمک بگیرید.

استفاده از برنامه  CurrPorts

  علاوه بر این روش می‌توانید از یک ابزار رایگان به نام CurrPorts استفاده کنید. این ابزار لیستی از تمام پورت‌های TCP/IP و UDP کنونی باز شده روی کامپیوتر محلی شما را نشان می‌دهد. این یک برنامه portable بوده و نیازی به نصب آن نیست، برای استفاده از آن فایل زیپ دانلود شده (لینک انتهای مقاله را ببینید) را باز کرده و cports.exe را اجرا کنید. برای هر پورتی که برنامه CurrPorts  لیست می‌کند، اطلاعات پروسه‌ی آن نمایش داده می‌شود و می‌توانید اتصالات را انتخاب کرده و ببندید و اطلاعات یک پورت را کپی و در یک فایل HTML، XML یا یک فایل متنی ذخیره کنید.

شما می‌توانید ستون‌های نمایش داده شده در پنجره‌ی اصلی CurrPorts  و فایل‌های ذخیره شده‌تان را مرتب کنید. برای دسته بندی لیستی از پروسه‌ها در یک ستون خاص به راحتی روی هدر آن ستون کلیک کنید.

CurrPorts  تحت ویندوز NT ویندوز۲۰۰۰، ویندوز XP، ویندوز سرور ۲۰۰۳، ویندوز سرور ۲۰۰۸,  ویندوز ویستا، ویندوز ۷

جرا می‌شود و برای ویندوزهای ۶۴ بیتی به طور جداگانه قابل دانلود است. می‌توانید برای دانلود CurrPorts، کسب اطلاعات بیشتر و نحوه‌ی استفاده از آن به  این وب‌سایت مراجعه کنید.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






   نوشته شده در شنبه 6 اسفند 1390برچسب:کامپیوتر,نیمه هک,اطلاعات,آموزش, آموزش کامپیوتر,,  توسط یه دوست 



آخرين مطالب



مقام معظم رهبري

درباره ما ...
 
 
 
نويسندگان